måndag 19 juli 2010

Swedish Open i underbara Båstad

Oj, oj, oj, vilken helg. Båstad visade verkligen sin bästa sida med härligt väder, bra tennis och trevliga människor. Jag gör en paus i trädgårdsbloggandet och rapporterar från tennismetropolen Båstad istället. Jag har bott här i tio år och har svärföräldrar och pappa kvar här så det finns alltid plats att bo när vi kommer på besök. Perfekt. Särskilt en vecka som denna då ALLA verkar vilja vara här på samma gång...

Robin Söderling kom även i år till final, men lyckades inte hela vägen denna gång.
Mycket folk! Det är meningen att bilden ska vara sned. Kände för att skoja till det lite... ;-)


En viss bank delade ut solhattar i knallgrönt. Lillkillen har en på sig och försvinner nästan helt i den.


Just denna veckan kan allt hända känns det som. Skistar var i år sponsorer och hade satt upp en SKIDBACKE på stranden. Hallå, galet!!! Jag kunde ta några roliga bilder på duktiga skid- och snowboardåkare som gjorde några trix i den korta backen.


Det kändes helt galet att stå i full sommarvärme på stranden och kolla på skidkonster...Sedan gick vi vidare och tog oss ett dopp i det blå.


Ville man hellre ta sig en drink eller en matbit på stranden så gick det också.

Eller varför inte fest... mitt på ljusa dagen. Undrar om dessa orkade med på kvällen också... ;-)Nu börjar semestern på riktigt och vi stannar kvar några dagar och vilar upp oss...Ha en skön vecka.
Kramar Petra

1 kommentar:

  1. Vilka underbara bilder från Båstad!!!! Pia D

    SvaraRadera

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade