onsdag 14 juli 2010

Huset börjar bli färdigmålat!!!!

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna säga detta, men jag ser framför mig att målningen kan bli klar snart! Jippey! Vi har slitit som djur och målat kvällar och helger sedan början av april. Vännerna har blivit nobbade och den sociala biten har fått gå åt sidan, men jag hoppas verkligen de förlåter oss...

Så här såg huset ut när vi köpte det 2008. Lamporna är utbytta till en mer modern armatur.Så här ser det numera ut. Vi ska dock byta brädorna som är grå på farstukvisten samt byta fasad på takkupan.

Vi har målat dörren röd, satt spottar i taket och nya lampor på fasaden. Jag är verkligen nöjd!


De lite mörkare plankorna är utbytta brädor som är målade en gång. Uppe i gavelspetsen ska vi byta ytterligare brädor sedan ska vi måla allt. Vindskivorna kommer vi byta när det är dax att byta tak. Garaget är klart redan.

Så här såg baksidan ut i våras, med de nyinstallerade dörrarna. Ingen uteplats fanns då heller utan bara en rabatt.

Nu ser baksidan ut så här. Brädorna är utbytta på takkupan och några på fasaden och garaget. Allt är målat på baksidan inklusive uterum och garage!

Den mysiga uteplatsen med den nymålade fasaden i bakgrunden. Mina Mårbackapelargoner jag köpte på rea i våras har verkligen tagit sig!
Härligt, nu blir det en målarpaus innan vi tar tag i resten. Jag har bara två dagar kvar till min semester börjar och då åker vi till Båstad och roar oss några dagar.
Varma sommarkramar
MålarPetra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade