söndag 11 april 2010

Strandfynd och krusiga penséer

På lördagspromenaden fann jag till min glädje denna vackra låda! Visst är den underbar...sliten och fin men ändå välbehållen. Jag tog helt sonika upp den och bar den med mig hem.


Som av en händelse hade jag dagen innan köpt krusiga penséer och "svarta" violer. Jag har tyvärr inget namn på pensén och har aldrig sett någon innan heller, men de passade så fint ihop med violerna.

Violerna är inte helt svarta, men så nära man kan komma i allafall.
'Molly Sanderson' heter de.

Visst blev det fint! Nu hoppas jag att de får vara ifred från haren eller vad det nu var som snodde alla blommor på mina andra violer jag hade på framsidan... Nu är det bara själkarna kvar...
Det var verkligen härligt väder denna helgen. Vi hann göra klart dräneringen utanför förrådet, odlingsbädden och måla en omgång på ena sidan av förrådet. Bilder på detta kommer snart. Vi blev verkligen nöjda! Bättre än vi hade väntat oss. Nu väntar jag bara på att få odla i den.
Ha en skön vecka.
Petra

4 kommentarer:

 1. Åh, vad fint! Du är så duktig trädgårdsmästare. :-) Kul att pratas vid idag, ser fram emot fler bilder och lunch på fre. Kram

  SvaraRadera
 2. Nejmen du vad smart att plantera i lådan!
  Gillar krusiga penseer.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev! Jättefina penséer och vilket fynd med lådan!

  / Birgit

  SvaraRadera
 4. Hallå,

  Tror det var Rådjuret som tog "framsideviolerna".....Du får snacka med Carlsson så får han göra en Runar och skjuta tjuven!

  //Andreas

  SvaraRadera

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade