tisdag 10 augusti 2010

Trädgårdsföreningen i Göteborg


Jag och William var i Trädgårdföreningen i måndags och roade oss. Han på lekplatsen och jag bland alla vackra blommor, jag fick locka med alla olika vatten överallt i parken...

-Kolla bara här borta också William...
-Mamma jag vill åka rutschkana...
-Bara denna fontänen också, den är kul ;-)...

Vi spanade in i framtiden också :-) Hoppas det blir en fin höst! Detta är vår sista lediga vecka och min man har redan börjat jobba denna veckan.Jag tog som vanligt många bilder och nedan kommer ett urval av dem. Kanske kommer det ännu ett inlägg med fler senare. Denna gången kommer några med mycket färg...
Fin kombination med gräset och de röda blommorna.
Vit lilja, sååå vacker och den doftade underbart.
Det rostiga armeringjärnet är fint mot de stora bladen i bakgrunden.


Många rosor blommar fortfarande.
De gula såg ut som höga Tagetes, men jag vet inte om det är det.


Kärleksörten i hörnet nedan är väldigt fin tycker jag. Vet att den står på svärmors önskelista också, men att den varit svår att få tag på. Kanske lättare ni till hösten? Jag håller ögonen öppna om jag åker till en blomsterhandel tänkte jag.


Så fin kombination!Nu ska jag sova snart.


Kramar Petra

3 kommentarer:

 1. Ja trädgårdsföreningen är en favorit! Har köpt säsongskort men bara varit där två gånger i år, måste se till att gå dit flera gånger så jag tjänar in det... ;) De har så läckra kombinationer, precis som du visar!

  Jag har anmält mig till Trädgårdsdesign i praktiken, den du gick i maj, nu i september. Jag kom på det så sent så jag är 1a reserv, hoppas jag får plats... Var den bra tycker du?

  Ha det bra!
  Birgit

  SvaraRadera
 2. Den var bra, men jag antar att du ska gå på den på Liseberg och Trädgårdsföreningen? Jag funderar på att skippa del 5... Kanske du kan ta min plats ;-)

  I måndags kostade det bara 20 kr att gå in. Toppen!

  SvaraRadera
 3. Oooh, vilka fina foton!!! Man blir såååå inspirerad!!!! Jag går till Trädgårdsföreningen i morgon! Pia D

  SvaraRadera

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade