torsdag 19 augusti 2010

Indien

På lördag morgon bär det av... tror knappt att det är sant, men lilla jag ska till stora Indien! Bangalore, för att vara exakt.

Jag åker med jobbet, så det är ingen semesterresa direkt, men några fina foton hoppas jag att kunna ta när jag förhoppningvis får chansen att se se mig omkring lite.

Det jag skulle vilja se är en marknad med frukter, kryddor och tyger i vackra färger. Frukterna nedan är från Thailandsemestern vi var på i november förra året.


Bangalore kallas trädgårdsstaden! och verkar ha många parker...kanske vågar jag mig dit och kan fota några fina blommor. Även denna bilden är från Thailand.

Maten är spännande i Indien... alla kollegor fnissar när jag säger att jag ska till Indien och tänker direkt på dålig mage... Ja, det är en helt annan bakteriekultur och ja, maten är mycket starkare än här hemma i Sverige, men jag gillar att prova nya smaker och ser mycket fram emot att prova riktig indisk mat. Håller tummarna att magen håller sig i schack. Maten i Thailand var också väldigt stark ibland och rätten nedan brände gott på tungan och läpparna. Men det var gott.


Jag åter kommer förhoppningsvis med fina bilder när jag är tillbaka om lite mer än en vecka.
Ha det så bra tills dess.
Resfebriga kramar
Petra

2 kommentarer:

  1. Trevlig resa det låter väldigt spännande.
    Annika

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt! Hoppas du har det bra och att vi får se bilder här! Klart du ska passa på att smaka på maten, så farligt ska det väl inte vara i just Indien...

    SvaraRadera

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade