söndag 4 mars 2012

Vårstädning

Idag började jag första städningen i trädgården. Det var riktigt gött att bli lite skitig under naglarna och få bort lite torra växter i rabatterna.


Egentligen är det väl lite tidigt, då det fortfarande är kallt på nätterna och om man tar bort torra delar av perenner finns risken att det kommer ner vatten i växten som sedan fryser och skadar växten. Jag kunde inte låta bli och tog bara det lösa o det som såg för skräpigt ut.Sedan råkade jag se att det var Trädgårdstoppen på kanal 8 kl 19 och tittade på det. Wow, vad sugen jag blev på värme och att se växterna börja växa igen. Nu känns trädgården ganska död, men det tar inte många veckor innan livet syns igen :-) Längtar!!!Bilden nedan är tagen i maj förra året. Under äppelträder kommer tulpaner, ormöga och påskliljor innan nävorna tar över.Trevlig vecka.


Kramar Petra2 kommentarer:

 1. Ja, det e lite svårt att hålla sig från att vårstäda för tidigt. Här hos oss har vi dock ca 1m snö kvar så det är inte riktigt på agendan med vårstädning ännu..sen när det e dags lär jag inte kunna hålla mig heller.
  Vad fint det ser ut på bilden :) man riktigt längtar tills det börjar vara grönt igen!

  Ha en skön måndag!
  Sandra

  SvaraRadera
 2. Hej Sandra! TACK för din kommentar! Det är det bästa jag vet när jag ser att mina kommentarer läses :-)

  En meter snö... oj då är det ett litet tag till vårstädningen i trädgården.

  Ha en bra vecka.

  Kram Petra

  SvaraRadera

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade