onsdag 22 december 2010

Pallrenovering

I somras köpte jag till min mans förtret en pall på loppis. Kunde inte låta bli och jag såg potentialen direkt. Så här såg den ut när jag släpade hem den...kan till viss del förstå att den fick stå i garaget innan jag gjorde om den.


Men jag köpte en härlig fårskinnsbit på Svensson i Lammhult här i Göteborg och sydde på en kant av spets som jag hittade på ICA Maxi. Hade inte någon direkt plan, men det gav sig när jag väl satte igång och resultatet blev bra.

Jag målade pallen vit.

Vips, så fick den komma in i värmen och stå på en mer välförtjänt plats bredvid kakelugnen. Jag blev sååå nöjd med resultatet och den kommer vi ha nytta av när brasan ska tändas eller när man vill sitta nära och värma sig.


GOD JUL!

Kramar Petra


5 kommentarer:

 1. Det gäller ju att kunna se innan det finns något att se - vilket resultat. Där kommer du att sitta varmt och skönt i jul.
  Allt gott!
  Eva

  SvaraRadera
 2. Den blir skön att sitta på. Vad du kan.
  Ser att du har fått julefint.
  Ha en nu en skön Jul
  Annika

  SvaraRadera
 3. Tack, vad ni är goa tjejer!

  God Jul på er också. Ser fram emot nästa års bloggande, särskilt när vårblommorna böjar komma. Läser just nu er underbara bok "En lisa för själen" Den är härlig att inspireras av i dessa stressiga tider jag är i livet nu.

  Kramar Petra

  SvaraRadera
 4. Jättfint blev det med både färg, fårull och allra sötaste spetsen! Jag har också klätt om en pall, även den står vid brasan, perfekt när det skall sittas och petas runt i elden :)

  Tack för dina vänliga ord på min blogg :)
  Ha en riktigt härlig julhelg! Julkramar ♥

  SvaraRadera
 5. Käraste Petra, du är ett geni! Den är underbar! Hoppas du har haft en bra dag. Kramar från Billdal

  SvaraRadera

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade