onsdag 17 november 2010

Stämningshöjande ljus i mörkret

Nu när det är så mörkt ute är det tid att sätta ljus i trädgården. Jag har alltid svårt att hålla mig när det gäller att dekorera med ljus i buskar och träd, men kring min födelsedag i slutet av november har jag själv gett mig tillåtelse pga av att november verkligen är en mörk och trist månad.

Förra helgen la jag ut dekorationsstenarna med lampor i för att få lite ljus i den så annars mörka delen av trädgården. Visst är det fint och ger lite mystiskt stämning. Det är dessutom roligare att titta ut när det inte är bäcksvart.


Jag kan verkligen rekommendera detta enkla medel om man inte kan bestämma sig för en fast belysning i trädgården. Köp "dekorationsstenar" med lampor i eller annan enklare belysning på en byggvaruhandel för inte så dyr peng och flytta runt i trädgården tills du hittar det rätta stället. Då kan du ju investera i någon mer permanent och göra en fast installation där istället. Nedan ser ni de grå stenarna som jag lagt ut under äppelträdet på vår baksida och som ger effekten på bilden ovan.

Se gärna mitt inlägg från förra året då jag besökte ljus i Alingsås
I morgon kanske det blir fler ljus i mörkret :-)

Ha en go kväll.

Kramar Petra

1 kommentar:

  1. Verkligen jätte fint... Vi har bara en balkong än så länge att pynta men jag ska komma ihåg detta i fall man någon gång förhoppningsvis skaffar trädgård.

    /Stefan

    SvaraRadera

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade