torsdag 29 maj 2014

Pionfika

Äntligen har jag gjort det jag tänkt i flera år. Firat vår fina pion! Den blommar kort o intensivt cirka en vecka per år å varje gång tänker jag att jag vill bjuda hem en massa folk o fira den. Lite knasigt kanske men varför inte låta fler njuta av skönheten?

Så i år bjöd jag lite spontant några vänner på Pionfika! Lite hembakat o fruktsallad en onsdag efter jobbet. Vädret var kanon o vi kunde sitta ute o mysa. Dock hade det spöregnet dagarna innan så blommorna var inte lika överdådiga denna dagen men dock fortfarande blommande.
 Alla tyckte det var en bra ide att träffas en vardag o fira lite. Vi enades om att man kan fira vad som helst o att det är ett trevligt sätt att träffas på.


Mer kalas i vardagen!

Kramar Petra

tisdag 13 maj 2014

Underbara vår i regn

Kan konstatera att det är ett äppelår i vår trädgård i år. Brukar vara varannat år. Ljuvligt just nu o det gör nästa ont när man tittar på trädet o man skulle vilja frysa tiden ett tag.Syrenen och buskpionen är på gång nu. Apeln blommar också fint tillsammans med den vita syrenen. Daggkåpa som fångar upp regndropparna fint o den lilla vårkragen som lyser i det mörka hörnet. Kramar Petra

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade