söndag 21 april 2013

Underbar helg

Denna helgen var skön med mycket sportiga aktiviteter utomhus.

Han även med trädgården och grävde ut och o förnyade jorden i odlingsbädden. Tog sina skottkärror, så det är bra att ha en lite hjälpreda på 6 år som är lycklig att få hjälpa till.

Det blev lite uppfräshning av den gamle Cypressen i ena hörnet också o den fick stammas upp en bit. Jag blev jätte nöjd o det känns mycket ljusare o större i det hörnet.Nu får vi se vad jag planterar där... :-) Är dock sugen på en koja till lillkillen där i hörnet. Vore kul.

Kram Petra

tisdag 9 april 2013

Årets första inlägg

Hej igen! Nu var det lääääänge sedan jag var här o skrev något på min blogg. Har verkligen inte haft någon som helst lust. Hoppas verkligen få mer inspiration nu när våren sakta men säkert kommer. Ljuset har dock kommit o solen har varit framme riktigt länge. 

 Igår tog jag en kvällspromenad o såg dessa söta små krokusar som stog i samlad trupp. Så välkomna till vår så annars bruna o till synes livlösa natur.


Väldigt grunt vatten i Hinsholmsviken just nu.


Ett annat välkommet vårtecken är dessa söta kissar. Så fina o gosiga.Solen var väldigt låg o bildade långa skuggor. Där fick jag vara med också i det bruna landskapet som snart börjar spira igen.


Hoppas på inspiration.

Kramar Petra

Kanske gillar du också

Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade